Sisteme de alarma fara fir ( wireless) JABLOTRON

Senzor de soc Texecom Impaq

Senzor de soc cu traductor piezoelectric, pentru sisteme de efractie, cu montaj aparent. Tensiunea de alimentare 9-16Vcc, consum 9mA. Temperatura de operare de la 0 grade la +55 grade C

Detector de geam spart Jablotron GBS-210

Detector audio de geam spart, raza de acoperire 9m, alimentat la 10-16Vcc, consum 15mA, releu 0,5A la 60V. Temperatura de operare de la -10 grade până la +55 grade C. Jablotron CEHIA

Detector de miscare PIR + GEAM SPART Jablotron JS-25 COMBO

Detector de mișcare PIR+ GEAM SPART, volumetric cu analiza electronica a semnalului, rază 12m, acoperire 120 grade, rezistenta interna max. 60 ohmi, excelentă imunitate, reglaj de sensibilitate. Iesiri separate IR si respectiv geam spart. Releu alarmă pentru iesiri 50 mA la 60V. Plaja de temperatură de la -10 grade până la +40 grade C, consum 10mA@12Vcc ( LED stins). Elementul de geam spart are domeniul de detectie de max. 9 m, dimensiune minima geam 0,6x0,6m, sensibilitate reglabila. Practic doi detectori intr-o singura carcasa.

Detector de gaz metan Jablotron GS-130

Sirena interior wireless Jablotron oradea

Detector de gaz metan cu 2 nivele (10% și 20%), alimentat la 220Vca sau 12Vcc, consum 5W, releu 5A la 230V. Semnalizare acustică locală 94dB la 0,3m. Temperatura de operare de la -10 grade până la +40 grade C.

Specificatii tehnice

  • alimentare: 230V/50Hz (optionally 110V/60Hz), 5W
  • metoda detectie: hot wire type
  • sensibilitate nivelul 1: 10 % LEL
  • sensibilitate nivelul 2: 20% LEL
  • semnalizare acustica locala: 94dB/0.3m
  • memorie alarma: selectabila
  • timp de raspuns: mai putin de 5 s

Detector de inundatie Jablotron LD-63HS

Sirena interior wireless Jablotron oradea

Detector de inundatie care poate fi folosit in salile de baie, pivnite sau acolo unde este necesara detectia apei. Este alimentata local de la baterii. Incazul detectiei scurgerilor de apa, va porni o sirena incorporata de 100dB. In acelasi timp, un contact normal deschis al releului de iesire poate declansa alarma sistemului.

Detector de fum Texecom EXODUS OH/4W/DB

Sirena interior wireless Jablotron oradea

Detector optic de fum & temperatura pe 4 fire cu iesire pe releu - Texecom-Anglia, recomandat pentru detectie rapida a incendiului cu fum si/sau flacara in medii cu contaminarea aerului cu fum, particule sau abur. Soclul detectorului inclus in pret. Proiectat cu AUTORESET. Recomandat pentru oricare tip de centrala de antiefractie pe zona normala de detectie.

Alte accesorii: sirena interior, pedala panica, buton panica.

sirena interior

buton panica

pedala panica

Web-Links.ro