Consultanta IT

devirusare calculator oradea

Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.

Va ajutam in privinta achizitionarii de produse hardware, realizand comparatii intre diverse produse, intre diferentele ce apar, recomandadu-va exact ceea ce va este necesar.

Consultanta IT oferita de noi va va ajuta sa realizati investitii eficiente cu costuri minime. Deasemenea, va putem optimiza investitiile deja realizate pentru a le folosi cu eficienta maxima.

Consultanta IT poate presupune:

  • realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic;
  • stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice (inclusiv solutii antivirus si conectare Internet);
  • achizitii echipamente hardware si software;
  • securizare sisteme;
  • prevenirea pierderii datelor (realizare de back-up);

Asistenta tehnica IT

Pentru abonatii nostri:

Asistenta tehnica este GRATUITA pe telefon sau email. Suntem la dispozitia dumneavoastra 7 zile pe saptamina intre orele 9-23.

Serviciul REMOTE, daca este permis de politica de securitate a companiei dumneavoastra, reprezinta cea mai rapida solutie de comunicare directa si rezolvare rapida a problemelor.

Pentru cei care nu sunt abonatii nostri:

Oferim asistenta tehnica prin telefon sau email, de asemenea GRATUITA in limita disponibilitatii noastre.

Service calculatoare isi rezerva dreptul de a refuza asistenta tehnica persoanelor care nu formeaza portofoliul nostru de clienti. In afara contractelor de service si intretinere nu ne asumam nici o responsabilitate in fata clientilor pentru asistenta tehnica gratuita.

Web-Links.ro